Peder Bent Ahrens Jobsøgningsmateriale – Tool Box

Peder Bent Ahrens - Jobsøgningsværktøj
Peder Bent Ahrens – Jobsøgningsværktøj

Med Peder Bent Ahrens’ ekspertise som virksomhedskonsulent og jobcoach inden for jobsøgningsfeltet ved han, hvordan man som jobsøgende bedst og mest effektivt kan nå frem til det rette job.

Formålet her er at Peder Bent Ahrens har til hensigt, at forbedre dit jobsøgningsmateriale og derved klæde dig bedre på i jagten på dit næste job.

Her i Peder Bent Ahrens jobsøgningsmateriale, kan du få inspiration til dit personlige CV, med eksempler på cv skabelon, eksempel på jobansøgning, din målrettede elevatortale.

Endvidere giver Peder Bent Ahrens tips til jobsøgning via telefon, med eksempel på hans manuskript til telefonsamtalen og sit input på hvordan rammen for en uopfordret opringning til virksomheder, kan tage sig ud.

Denne viden og ekspertise kan du også få glæde af ved at benytte dig af Peder Bent  Ahrens jobsøgnings materiale, her i Jobsøgnings Tool Boxen – helt gratis.

Peder Bent Ahrens jobsøgningsmateriale her, er udarbejdet på baggrund af hans samarbejde med virksomheder og HR folk. Der er erfaringer med at materialet her, rent faktisk har skabt aktive jobsøgende i job.

Peder Bent Ahrens Jobsøgningsmateriale – TOOL BOX:

Peder Bent Ahrens – jobloggen

 

Peder Bent Ahrens – brug telefonen

 

Peder Bent Ahrens – Skrivehjulet

 

Peder Bent Ahrens – Reference Trianglen

 

 

Du kan som nævnt frit bruge og downloade fra Peder Bent Ahrens Jobsøgnings Tool Box, og derudover kan du løbende følge med på bloggen, hvor Peder Bent Ahrens løbende giver vejledninger om, hvordan man på bedste vis og mest effektivt søger job.

Peder Bent Ahrens ønsker dig held og lykke med din jobsøgning.