Genplacering – Muligheder (til virksomheder)

Dette omhandler også hvilke muligheder virksomheder har. Peder Bent  Ahrens guider her til, hvordan outplacement af jobsøgende hos virksomheder fungerer.

Peder Bent Ahrens vil her fortælle dig som arbejdsgiver eller HR ansvarlig, om hvilke muligheder der er i et virksomheds samarbejde med jobcentret. Herunder giver Peder Bent Ahrens nogle helt klare bud på, hvordan han i værksætter forløb med kandidater og virksomheder. Der vil i alle forløb tages individuelle hensyn – både overfor kandidaten og for virksomheden.

Virksomhedsbesøg
Virksomhedsbesøg

Peder Bent Ahrens gør det klart, at det ikke handler om at placere kandidater i endeløse forløb med gentagen aktivering, men derimod om at iværksætte det helt rigtige forløb fra starten, hvor det giver mening gennem forløbet, således at det ”bonner ud” med en ordinær ansættelse af den rigtige kandidat til jobbet.

 

Peder Bent Ahrens – Jobcenter og virksomheder i samarbejde

Her nævner Peder Bent Ahrens til eksempel om hvilke muligheder, han samarbejder med sit virksomhedsnetværk bl.a. om.

Peder Bent Ahrens – Søg og annoncer efter medarbejdere til virksomheden

  • Jobnet – din online jobbank
  • Rekruttering

Peder Bent Ahrens – Udvid mulighederne for at finde medarbejdere til din virksomhed via

  • Virksomhedspraktik
  • Job med løntilskud

Som en del af servicen til virksomhederne, så understreger Peder Bent Ahrens, at Herlev Modellen også her er i højsædet på alle måder – Læs om ”Virksomhedsservice – Herlev Modellen”.

Peder Bent Ahrens har her ovenfor nævnt Jobnet, Rekruttering, Virksomhedspraktik og Job med løntilskud. Her under giver Peder Bent Ahrens eksempler, på de her nævnte forekomster, hvordan han bruger modellen i sit virksomhedssamarbejde.

Jobnet. Peder Bent Ahrens underviser de virksomheder i brugen af Jobnet, han samarbejder med, hvor de HR ansvarlige gerne selv vil foretage udsøgningen af kandidater, de tænker ind i virksomheden. Denne undervisning af ca. en times varighed, foregår på selve virksomhederne.

Rekruttering. Her kommer Peder Bent Ahrens gerne på et nærmere aftalt og helt uforpligtende virksomhedsbesøg, hvor han i opstartsfasen spørger ind til jobbeskrivelsen og til samarbejdsrelationen, din virksomhed ønsker med jobcentret. Peder Bent Ahrens udvælger mulige, passende kandidater, og sender deres Cv’er direkte til dig.

Peder Bent Ahrens kommer også her, gerne forbi dig på virksomheden og motiverer kandidaterne, for kort at fortælle om forskellige tilbudsmuligheder, alt afhængigt af kandidaternes individuelle ledighedsperioder. Du udvælger hvilke kandidater, du ønsker at tale nærmere med, indkalde og afholde jobsamtaler. Peder Bent Ahrens kan i samarbejdet med dig, forestå selve arbejdet med at planlægge selve samtaleprocessen og indkalde kandidaterne for dig, selvfølgeligt efter fast aftale med dig som HR ansvarlig.

Virksomhedspraktik. Peder Bent Ahrens indgår som part fra Jobcentret, ved indgåelse af aftaler om virksomhedspraktik. Praksis her, tilbyder Peder Bent Ahrens som en del af Herlev Modellen, at forestå udarbejdelsen af blanketter samt den efterfølgende administration, efter en fast aftale med HR ansvarlig og kandidaten. Peder Bent Ahrens besøger også din virksomhed, den dag hvor virksomhedspraktikken starter. Her gennemgår Peder Bent Ahrens den skriftlige aftale for parterne med endelig godkendelse med underskrifter.

Job med løntilskud. Peder Bent Ahrens indgår som part fra Jobcenter Herlev, ved indgåelse af aftaler om ansættelse i job med løntilskud. Praksis her, tilbyder Peder Bent Ahrens som en del af Herlev Modellen, at forestå udarbejdelsen af blanketter samt den efterfølgende administration, efter en fast aftale med HR ansvarlig og kandidaten. Peder Bent Ahrens vedbliver, virksomheden er ansvarlig for udarbejdelsen af ansættelsesbrev. Peder Bent Ahrens besøger også din virksomhed, den dag hvor ansættelsen i jobbet med løntilskuddet starter. Her gennemgår Peder Bent Ahrens den skriftlige aftale, parterne i mellem samt endelig godkendelse med underskrifter.

 

Peder Bent Ahrens har her tre vejledninger, fra jobnet, til dig – som virksomhed – hvor du kan oprette dig, indrykke jobannoncer og om hvordan du kan udsøge kandidater.

Peder Bent Ahrens – Opret din virksomhed på Jobnet

Peder Bent Ahrens – Søg i CV databasen på Jobnet

Peder Bent Ahrens – Opret jobannonce på Jobnet