Peder Bent Ahrens – videoer om jobsøgning og virksomhedskontakt

Peder Bent Ahrens - Virksomhedskonsulent
Peder Bent Ahrens – Virksomhedskonsulent

Her på denne side kan du komme helt tæt på Peder Bent Ahrens.

Peder Bent Ahrens har sit daglige virke som virksomhedskonsulent i Herlev Jobcenter, hvor han arbejder målrettet med at få ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

Som virksomhedskonsulent og karriere coach vejleder Peder Bent Ahrens borgerne i deres jobsøgnings proces, ved at give borgerne sparring vedrørende de tendenser, der rører sig i virksomhederne og på jobmarkedet.

 

Med de aktuelle arbejdsmarkedsforhold, giver det mening for borgerne, når Peder Bent Ahrens coacher hver enkelt borger i, hvordan de bør gribe jobsøgningsprocessen an, inden borgerne kommer i kontakt med virksomhederne til samtaler.

Derudover tager Peder Bent Ahrens ud som virksomhedskonsulent til virksomheder, og fortæller om, hvilke muligheder de har med ansættelser af nye medarbejdere, i forbindelse med rekruttering i samarbejdet med jobcentret. Her er Peder Bent Ahrens og hans kollegaers erfaringer gode i forhold til at servicere og aflaste virksomhederne her med rekrutteringsopgaver til opslåede stillinger og til at eventuelt at skabe nye job funktioner.

Samarbejdet med Peder Bent Ahrens kan også indeholde rammer om genplacering på særlige vilkår med virksomhedspraktik, evt. med mentor ordninger og ansættelser med løntilskud.

Disse ordninger etableres i forbindelse med opkvalificering til det brede arbejdsmarked. Her kan der i virksomhederne være en god og oplagt mulighed for at etablere nye job funktioner, til gavn får både virksomhed og borger, har Peder Bent Ahrens erfaret.

  • Se flere videoer fra Peder Bent Ahrens på Youtube og Vimeo.

Med disse videoer, giver Peder Bent Ahrens vejledning og deler ud af sin viden – netop omkring jobsøgning og virksomhedskontakt.

Peder Bent Ahrens – Derfor er det vigtigt med et godt CV på Jobnet.

Se videoen om hvorfor det er vigtigt

 

Peder Bent Ahrens – Gode råd til jobsamtalen

Se videoen om de gode råd

 

Peder Bent Ahrens – Virksomhedskontakten og rekruttering

Se videoen, hvordan dit gode CV også kan præsenteres for virksomhederne